Dansk Forvaltningsselskab A/S tilbyder en komplet vifte af serviceydelser i forbindelse med forvaltning af ejendomme og ejendomsselskaber.

Dansk Forvaltningsselskab A/S har valgt at fokusere på et forholdsvist snævert kompetencefelt. Til gengæld har vi indgående kendskab og kompetencer inden for de ydelser, vi leverer. Vi bidrager med personlig værdiskabende forvaltning og kompetent rådgivning. Derfor tager vi os kun af opgaver, som vi har kapacitet og kompetencer til.

Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau og er altid ajourført med den nyeste praksis og lovgivning inden for de enkelte områder.

Ejendomsadministration

Komplet administration af danske og udenlandske ejendomme, tilpasset efter vores kunders aktuelle behov. » Læs mere

Administration af foreninger

Dansk Forvaltningsselskab A/S tilbyder ikke længere administration af foreninger, men har et samarbejde med AtZ Administration & Rådgivning. » Læs mere

Finansiering og refinansiering

Vi bistår gerne i forbindelse med finansiering af fast ejendom, både ved nye ejendomskøb eller refinansiering af en eksisterende beholdning. » Læs mere

Omstrukturering og oprydning

Vi kan bistå med rådgivning, handlingsplaner og løsningsforslag i forbindelse med ejendomsinvesteringer. » Læs mere

Selskabsadministration

Vi tilbyder komplet selskabsadministration af traditionelle ejendoms- og kommanditselskaber, ligesom andre investeringsselskaber tillige kan forvaltes. » Læs mere

Viceværtservice

Via vores samarbejde med Viceværtsfirmaer i Århus- og Københavnsområdet, kan vi tilbyde ydelser indenfor indenfor pasning og rengøring af ejendomme. » Læs mere

Se vores Portefølje af ledige lokaler til udlejning

 

Anden rådgivning og formidling

Selskabet kan tilbyde kompetent rådgivning inden for ejendomme. Vi foreslår, at man retter henvendelse til os, såfremt man har en konkret problemstilling, der skal løses, herunder behov for refinansiering og præsentationer for banker.

Dansk Forvaltningsselskab A/S bistår gerne i forbindelse med due diligence ved ejendomskøb i Danmark og Tyskland, og vi har stor erfaring i samarbejde med valuarer, revisorer og advokater.

Vi kan via vores store netværk af investorer bistå med salg af ejendomme og ejendomsselskaber såvel i Danmark som i Tyskland.