Dansk Forvaltningsselskab A/S og en række medinvestorer erhverver TDC’s gamle Århus-kontor

Pr. 1. september 2018 har Dansk Forvaltningsselskab A/S sammen med en række medinvestorer erhvervet ejendommen på Gunnar Clausens Vej 68, 8260 Viby J.

Ejendommen er placeret i Ejendomsaktieselskabet Gunnar 68. Ejendommen på Gunnar Clausens Vej 68 har tidligere været anvendt af TDC, men er i dag udlejet til Den Sociale Udviklingsfond.

Ejendommen på ca. 7.000 m2 er tegnet af det kendte arkitektfirma, Friis og Moltke, og ligger i et attraktivt industrikvarter i Århus-forstaden, Viby. Blandt kendte firmaer i området er Søstrene Grene samt Århus Vand. Derudover flytter den store pålægsvirksomhed, Defko, sit hovedkontor fra Århus Nord til Gunnar Clausens Vej.

Dansk Forvaltningsselskab A/S har valgt selv at gå med i selskabet som investor. Dette gør vi, fordi vi tror på at ejendommen er en god investering, som kan give os selv og vores medinvestorer et fint afkast de næste mange år.

Planen er, at Dansk Forvaltningsselskab A/S fremadrettet vil bruge mere tid på at finde de rigtige ejendomme og udbyde dem til vores investorkartotek.

Såfremt man har lyst til at komme med som investor i kommende projekter, er man velkommen til at kontakte direktør, Christopher Bruun Jensen, på mail chb@danskforvaltning.dk.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top