Dansk Forvaltnings kontor, Skanderborg

Ny medarbejder og nyt kontor hos Dansk Forvaltningsselskab A/S i det jydske!

Underdirektør Peter Bruun,Det er med stor glæde, at vi i Dansk Forvaltningsselskab A/S kan meddele, at Peter Bruun Jensen er blevet ansat som underdirektør i firmaet, pr. 1 februar 2024.

Peter Bruun Jensen skal bl.a. stå for lejekontakt, udlejning og istandsættelser m.v.

Velkommen til Peter, vi ser alle frem til et godt samarbejde! 😊

Samtidig med ansættelsen af Peter Bruun Jensen, har vi valgt at flytte vores jyske kontor fra Åbyhøj (Ved Lunden 7, 1. th.) til:

Adelgade 85A, 1. sal i Skanderborg.

Vi tilbyder professionel ejendomsdrift i jylland!

Drift af ejendomme er efter vores opfattelse at sidestille med decideret virksomhedsdrift. Derfor kræver ejendomsdrift en professionel styring, hvor vi  arbejder med hele virksomheden og ikke kun den administrative del.

Kort sagt: Vi vil signalere, at drift af ejendomme er andet og mere end blot ukritisk opkrævning af husleje og betaling af regninger. Ejendommene skal således optimeres og udvikles løbende, lånene i ejendommene skal overvåges og optimeres, lejeindtægterne skal optimeres, ejendommen skal måske ændres ved til- og fraflytning af lejere, med videre.

Hos Dansk Forvaltningsselskab A/S har vi et højt fagligt niveau og firmaet består af folk med mange års erfaring fra ejendoms- og revisionsbranchen.

KOM I DIALOG HER!

 

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top