Status vedrørende Coronavirussen

De sidste mange måneder har man kunnet læse om Coronavirussen hærgen i de asiatiske lande. Efterfølgende er den rykket meget tættere på Danmark, og for lidt over to uger siden besluttede statsminister, Mette Frederiksen, og den øvrige regering samt opposition at lukke Danmark ned i større grad.

Nedlukningen har haft store konsekvenser for alle danskere, og i dag fylder Coronavirussen næsten 100% af mediernes tid.

For os i Dansk Forvaltningsselskab A/S har Coronavirussen også haft stor betydning. Flere medarbejdere er blevet sendt hjem i karantæne. Andre er blevet sendt hjem for at arbejde hjemme. De sidste er fortsat deres arbejde på kontoret i Gentofte og ude i marken i det jyske.

De fleste medarbejdere i på kontoret i Gentofte har deres eget kontor, hvor de kan sidde alene uden at blive eksponeret af de øvrige medarbejdere.

Vi har indført flere regler for, hvordan man skal agere på kontoret i Gentofte samt ude i marken i det jyske. Hygiejne og afstand er to vigtige ting at have fokus på i disse tider.

Vi følger Regeringen og Sundhedsmyndighedernes anbefalinger løbende, så vi sikrer, at vores medarbejdere ikke bliver udsat for unødig eksponering.

I en travl hverdag, har vi måtte erkende, at man i en periode som denne, kun kan køre på lavt blus, hvorfor kun de vigtigste opgaver bliver prioriteret.

Vi håber, at vi alle snart kan vende tilbage til en normal hverdag, men det er uvist, hvor længe vi skal leve med denne virus, som desværre har forårsaget flere dødsfald i en række sydeuropæiske lande.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top