Travlhed hos Dansk Forvaltningsselskab A/S

Selvom vi har taget hul på Industriferien, og flere af vores medarbejdere er taget på en velfortjent sommerferie, er der stadig travlhed på kontoret i Gentofte.

Vi har i Dansk Forvaltningsselskab A/S fået accepteret et bud på en ejendom i Århus-området. Ejendommen placeres i et selskab, hvor vi har tilbudt aktierne til vores investorkreds. Allerede 1 dag efter vi havde tilbudt aktierne, var aktierne fuldt tegnet.

Den positive respons fra vores investorer betyder, at vi er på udkig efter ejendomme (beboelse, erhverv eller blandet) i Østjylland og Storkøbenhavn i niveauet 10-50 mio.kr.

Endelig har vi i Dansk Forvaltningsselskab A/S modtaget to henvendelser fra potentielle kunder om at give tilbud på at administrere to ejendomme i henholdsvis Nordsjælland og Østjylland.

Såfremt du ligger inde med ejendomme til salg, som passer til ovenstående kriterier, eller ønsker at få et tilbud på administration af en eller flere ejendomme, er du mere end velkommen til at kontakte direktør i Dansk Forvaltningsselskab A/S, Christopher Bruun Jensen, på mail chb@danskforvaltning.dk.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top