Afskedsreception for Ralf Grimsehl

Torsdag den 29. juni 2017 afholdte Dansk Forvaltningsselskab A/S afskedsreception for Ralf Grimsehl, direktør i ATZ Administration I/S. Ralf har drevet ATZ Administration I/S siden år 2000, men han har valgt at trække sig tilbage pr. 1. juli 2017. Det betyder, at ATZ Administration I/S fusionerer med Dansk Forvaltningsselskab A/S (se tidligere nyhed på hjemmesiden).

Ralf vil stadig have sin gang på kontoret på Kongelysvej 11, og vi har derfor mulighed for at trække på hans store viden, når der er behov for det.

Til receptionen deltog Ralfs hustru, Margrethe, samt de nærmeste kolleger fra Dansk Forvaltningsselskab A/S. Medarbejderne i Dansk Forvaltningsselskab A/S havde samlet ind til en flot gave til Ralf. Derudover holdt Christopher Bruun Jensen, direktør i Dansk Forvaltningsselskab A/S, en kort tale for Ralf, hvor han takkede Ralf for det gode samarbejde og ønskede ham og Margrethe held og lykke fremover.

Vi vil i Dansk Forvaltningsselskab A/S gerne takke Ralf og hans medarbejdere for et rigtig godt samarbejde det seneste halve år. Vi glæder os til at byde alle kunderne i ATZ Administration I/S velkommen til Dansk Forvaltningsselskab A/S, og vi vil bestræbe os på at give dem den bedste service.

Såfremt man har spørgsmål til Ralfs afskedsreception eller fusionen mellem ATZ Administration I/S og Dansk Forvaltningsselskab A/S, er man mere end velkommen til at kontakte Christopher Bruun Jensen på tlf. 20 40 30 18 eller mail chb@danskforvaltning.dk.

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top