Netto flytter ind i Østbirk Butikscenter

I slutningen af april bekendtgjorde Koncernchef i Dagrofa, Per Thau, at man grundet svigtende salg og million-underskud lukker Kiwi-kæden.

Lukningen af samtlige Kiwi-butikker i Danmark var en kedelig nyhed for en af vores kunder, som i mange år har haft Kiwi som lejer i Østbirk Butikscenter. Der har været mange spekulationer om, hvad der skulle ske med de lukkede Kiwi-butikker. I starten af juni meddelte Dansk Supermarked Group, at de overtager størstedelen af de lukkede Kiwi-butikker. Ca. halvdelen af de 81 lejemål, som Dansk Supermarked Group har overtaget, skal være Netto-butikker. Resten af lejemålene forventes afsat i markedet til andre dagligvarebutikker eller erhvervsdrivende.

Vores kunde har ventet på en afklaring de sidste par måneder, og det er derfor med stor glæde, at vi kan annoncere, at Netto har valgt at overtage lejemålet i Østbirk Butikscenter.

Netto har første åbningsdag i Østbirk Butikscenter den 27. september. Sammen med vores kunde byder vi velkommen til Netto, og glæder os over at have fået dem som nye lejere.

Med Netto’s indflytning er Østbirk Butikscenter næsten fuldt udlejet. På nuværende tidspunkt er der et enkelt ledigt butikslokale. Det ledige butikslokale kan ses her:
https://www.lokalebasen.dk/leje/butikslokaler/8752-ostbirk/h-c-andersensvej-33144

Har man spørgsmål til Netto’s overtagelse af lejemålet, det ledige lejemål eller andet vedrørende Østbirk Butikscenter, er man mere end velkommen til at kontakte Carsten Bruun Jensen på tlf. 20 72 91 01 eller mail: cb@danskforvaltning.dk

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top