Nyt fra vores foreninger

Vi har i løbet af i år arbejdet hårdt på at give den bedste service til de foreninger, som vi administrerer, og det vil vi naturligvis også gøre fremadrettet.

Den 1. juli 2017 fusionerede vi med ATZ Administration, og i den forbindelse overtog vi administrationen af ca. 35 foreninger fra ATZ Administration, hvilket har været en spændende proces.

Udover de daglige opgaver teamet løbende arbejder med, har vi de seneste måneder arbejdet på at få vores nye brochure klar. Den nye brochure forventes klar senest i starten af januar 2018, og vi glæder os til at vise brochuren til nye og potentielle foreninger.

I starten af 2018 går Pernille og hendes team i gang med at afholde først budgetmøder med foreningerne og dernæst generalforsamlinger, som venter i løbet af foråret 2018.

Vi forventer, at gå et travlt og spændende 2018 i møde, og glæder os til samarbejdet med både eksisterende og nye foreninger.

Såfremt man ønsker at få et uforpligtende tilbud til sin ejer- eller andelsboligforening, er man mere end velkommen til at kontakte direktør i Dansk Forvaltningsselskab A/S, Christopher Bruun Jensen, på mail chb@danskforvaltning.dk eller telefon 20 40 30 18.

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top