Positiv udvikling i Østbirk Butikscenter

 

Der er nu gået lidt over tre måneder siden vores kunde fik Netto som lejer i Østbirk Butikscenter. Vores kunde har været rigtig glad for at byde Netto velkommen i Østbirk Butikscenter. De mange kunder, som Netto tiltrækker, skaber liv i området og giver resten af butikkerne i centret flere kunder. For at tiltrække endnu flere kunder til centret, har vores kunde blandt andet fået vores håndværkerteam i Åbyhøj til at fuge centrets facade, hvilket der er kommet et rigtig flot resultat ud af.

Med Netto’s indflytning er Østbirk Butikscenter næsten fuldt udlejet. På nuværende tidspunkt er der et enkelt ledigt butikslokale. Udover centrets fem erhvervslejemål, er der også seks beboelseslejligheder i Østbirk Butikscenter, hvoraf en af lejlighederne netop er blevet ledig.

Har man spørgsmål til det ledige erhvervslejemål, den ledige lejlighed eller andet vedrørende Østbirk Butikscenter, er man mere end velkommen til at kontakte Carsten Bruun Jensen på tlf. 20 72 91 01 eller mail: cb@danskforvaltning.dk.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik
Scroll to Top